Fontos tudnivalók, információk egy helyen a lakáskiadásról, ingatlan- és albérlet kezelésről.

alberlet kezeles 21
Lakáskezelés

Albérlet kezelés

Albérlet kezelés: mit nyersz vele, ha kiszervezed? Az albérlet kezelés a főbérlőnek (Neked!) segít, hogy nyugodtan alhass, és mindig határidőre megkapd a bérleti díjat. Mindezt a bérlőd fizeti: a bérleti díj töredékéből kijön az egész szolgáltatás. Csak így válik valóban passzív jövedelemmé a lakáskiadás, aminek utánajárás és stressz nélküli pénzforrásnak kell lennie. Az albérlet kezelés

Tovább olvasom »
Lakaskezeles Kiemelt Kep
Lakáskezelés

Lakás kezelés Budapest

Mit jelent a lakás kezelés? A lakás kezelés olyan teljeskörű szolgáltatást jelent, mellyel nagyon sok időt és energiát spórolhatsz meg azáltal, hogy egy erre specializálódott lakáskezelő cég kezeli a lakásod ügyeit, kezdve a bérbeadástól egészen a bérlőváltásig. A lakáskezelés szolgáltatás vonatkozhat hosszútávú lakáskiadásra , de kiterjedhet rövidtávú szálláshely szolgáltatásra is.  A lakáskezelő végzi a lakáskiadással

Tovább olvasom »

Add Ki A Lakásod...
Velünk, Budapesten!

Rólunk

Kik vagyunk?

Cégünk hosszú távú lakáskiadással és lakás kezeléssel foglalkozik. Széleskörű szakmai tapasztalattal, precízen és hozzáértéssel kötjük össze a bérlőket és a tulajdonosokat.

Hiszünk benne, hogy biztonságban tudhatod befektetésed, a bérlő időben fizet és rendben tartja a lakást, és mi mindent megteszünk, hogy ezt megkönnyítsük neked.

Cím

1082 Budapest, Leonardo da vinci utca 4-6

Email

info@addkialakasod.hu

Ha már vannak elkészült fényképek az ingatlanról elküldheted részünkre, így rögtön ki tudjuk ajánlani a nálunk érdeklődő ügyfelek részére, és akár már az első találkozásunk alkalmával potenciális érdeklődővel érkezünk.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Kapcsolat
Scroll to Top