Ingatlankezelés

Ingatlankezelés érted, a Tulajért!

Az ingatlankezelés azt az előnyt nyújtja, hogy a bérlemény feletti kontrollod főbérlőként olyan, mintha ott laknál. Ezt azonban olyan elegánsan és diszkréten képes biztosítani Számodra, hogy az albérlőd is úgy fogja érezni: hasznos neki ez a szolgáltatás, amiért (közvetve, a bérleti díjból) ő maga fizet.

Add Ki A Lakásod Budapest

Az ingatlankezelés szolgáltatás tartalmából

Mi az, amit a legjobban szeretnek ügyfeleink az ingatlankezelés területén? Egy mondatban: azt, hogy mindvégig urai a helyzetnek – anélkül, hogy ellenőrizgetésre kellene fordítaniuk a drága időt.

Ami pedig a nyugalmat biztosítja számukra:

  • Kapcsolatot tartunk helyettük a bérlővel. Semmi szükség villámlátogatásokat tenniük, és amiatt sem kell kellemetlenül érezniük magukat, hogy hívatlanul betoppannak. Mi előre megbeszélt időpontban meglátogatjuk az albérlőt.
  • Személyesen ellenőrizzük a bérlemény állapotát, és erről jelentést teszünk a tulajdonosnak. Ügyfeleink írásos beszámolót kapnak tőlünk a helyszínről – mintha csak ott volnának, de nem kell ezért ingázniuk, ha más városban, országban vagy akár kontinensen laknak. Még akkor is kényelmesebb, lazább ez így, ha csak a város másik részéből kellene átugrani, hiszen arra a kevés szabadidőnkre manapság mindannyian a legértékesebb kincsünknél is jobban vigyázunk!
  • Fényképen és jegyzőkönyvben is rögzítjük a mérőórák állását. Ahol általunk biztosított ingatlankezelés van, ott nincsenek elmaradt közüzemi számlák, se „megcsúszott” lakbér: nem hagyjuk, hogy “tartozáslavinák” alakuljanak ki az ingatlan körül. A fizetetlen számla vagy lakbér afféle kényszerű jótékonykodás annak részéről, aki nem kapja meg a pénzt. Szerintünk ez nem az a műfaj, amiben Te főbérlőként utazol!
  • Megszervezzük a karbantartási munkálatokat, megbízható szakikat hívunk, hogy ne legyen gond a javításokkal, sem az albérlő által kihívott szerelőmesterrel. Saját szakemberekkel dolgozunk, akik felelnek az elvégzett munkáért. A hibaelhárítás is sokkal könnyebb így, ha megelőzzük a problémákat.
  • Mi intézzük az összes ügyet, ami a lakással kapcsolatos, a bérlő kiválasztásától a kiköltözésig, sőt azon túl – abban az értelemben, hogy minimalizáljuk a holtidőszakokat, amikor a bérlemény üresen áll, és így nem termel pénzt a tulajnak.

Ingatlankezelés nélkül is igénybe vehető a lakáskiadás szolgáltatásunk

Ha „csak” egy nyugis, jól szituált bérlőre van szükséged, s ha megvan, onnan már Te intéznéd az ügyeket, akkor mi nem akarunk semmi többre, másra rábeszélni.

De azt mindenképp érdemes kihasználnod, hogy az ingatlankezelés mellett lakáskiadással is foglalkozó cégünk előszűrt, ellenőrzött háttérrel rendelkező bérlőket tud szállítani Neked – akár futószalagon is, ha a régebbi albérlőd kiköltözik.

Ennek a külön szolgáltatásnak az ára mindössze 1. havi bérleti díj, az ellenértéke pedig a biztonság, hogy nem csupán villámgyorsan megtaláltad a bérlőt, akit kerestél, hanem olyasvalaki költözött be a lakásodba, aki az ingatlanok terén az egyik piacvezető szakcég belső ügyfélköréhez tartozik.

Milyen bérlőt biztosítunk Neked, ha csak a lakáskiadás szolgáltatás érdekel?

Lehetőleg olyat, akit már jól ismerünk. De mindenképp olyasvalakit, akinek ellenőriztük a személyes és szakmai hátterét. Egyesek közülük nagy nemzetközi cégek vezetőségében, idegen országok követségein dolgoznak, mások jól szituált, hazai lakáskeresők.

A feltételek, amiknek az általunk a figyelmedbe ajánlott bérlőnek meg kell felelnie:

  • Hosszú távra keres lakást, legalább 1 évre, nem afféle airbnb stílusban jár házról házra, nem lakásbérlő „turista”.
  • Leinformálható munkahellyel rendelkezik, stabil állása van, így nem lesz gondod a rosszul fizető, „feledékeny” alakokkal.
  • Gyorsan be tud költözni, bármikor kész aláírni a bérleti szerződést. Nem kell várnod rá hónapokig, hogy megkapd az 1. havi bérleti díjat, hiszen az idő Neked is pénz.

Neked milyen elvárásaid vannak az albérlőddel kapcsolatban?

Gondolom, Te is olyan bérlőt szeretnél, aki nem tart hetente hangos házibulit, és a többi lakónak eszébe se jut panaszkodni rá. Aki nyugodt életkörülmények közt él, és a pénz nem jelent gondot számára.

Egyeseknek mintha fájna pénzt kiadni. Akkor sem fizetik ki a számláikat, ha megvan rá a pénz, hanem halogatják ezen teendőiket. Mások pedig inkább azonnal rendeznek minden tartozást, hogy mindig pontosan tudják, mennyi van reálisan a zsebükben, és ne kelljen büntetéseket finanszírozniuk, vagy ne maradjanak váratlanul szolgáltatás nélkül.
A kétféle embertípus közül Te is inkább az utóbbit választanád albérlőnek, és széles ívben elkerülnéd az előbbit, a „bohémeket”?

Számviteli bizonylat kiállítása

A mi célunk az, hogy mindkét oldalon – a kereslet és a kínálat részen egyaránt – a komoly és tisztességes piaci szereplőket hozzuk össze egymással. Velük szeretünk dolgozni, mert ők érdemlik meg igazán a figyelmet és a magas színvonalú ingatlankezelés előnyeit, amiket mi biztosítani tudunk.

Az egyik oldalon Te magad állsz, mint lakástulajdonos. Ez nem társkeresés, de igenis a Hozzád illő üzleti partner keresése, hiszen olyan, mint ha vendégül látnád a saját házadban – ráadásul olyankor, amikor Te nem is vagy ott. Ha ilyen bérlőt szeretnél, akkor kérj segítséget ingatlankezelés és lakáskiadás terén, hogy csakis kellemes meglepetések érjenek ezen a téren!

Scroll to Top